Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Majowy Grind

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O czym mowa? xDD

Drodzy gracze,

Dostępność rankingu oraz jego codzienna aktualizacja nasuwają z pewnością wielu z Was pytania, takie jak: Ile doświadczenia zbieram na dzień? Ile doświadczenia zbiera mój kumpel – a ile wróg? Ile punktów zdobędę przez 1 weekend? Ile muszę jeszcze zebrać, aby wejść do Mooraski?

Postanowiliśmy przygotować dla Was specjalny event, polegający na zbieraniu doświadczenia – czyli grindzie!

Chcemy wiedzieć, ile doświadczenia można zdobyć przez 7 dni i tylko Wy możecie odpowiedzieć nam na to pytanie!

Rozpoczynamy teraz: 24 kwietnia 2013 i liczymy zdobyte EXP każdej postaci na wszystkich serwerach – aż do 1 maja 2013.

Szukamy top 500 spośród graczy na wszystkich serwerach i wersjach. Uwaga: zdobyte przez graczy na Elysionie punkty podzielone zostaną przez 2, jako iż na tym serwerze dostaje się ich 2 razy więcej.

Nagrodzimy nie tylko nalepszych zbieraczy doświadczenia, ale także tych, którzy zdobyli największą ilość lvl up – aby szansę mieli i ci mali, i ci więksi.

A oto, co można wygrać:

50 x kupon 50 Euro dla najlepszych 50 zbieraczy doświadczenia

50 x kupon 50 Euro dla najlepszych 50 zdobywaczy poziomów

50 x kupon 25 Euro dla miejsc 51-100 zbieraczy doświadczenia

50 x kupon 25 Euro dla miejsc 51-100 zdobywaczy poziomów

150 x kupon 10 Euro dla miejsc 101-250 zbieraczy doświadczenia

150 x kupon 10 Euro dla miejsc 101-250 zdobywaczy poziomów

Łączna wartość nagród to ponad 10.000 Euro

Był event na LC PL. ;) Gracze mieli zebrać jak największą ilość doświadczenia bądź wbić najwięcej lvli. ;f Fajne nagrody.

Opublikowano

tak nagrody fajne ale nikt praktycznie nie dostal ;/

Z tego, co czytałam na stronie LC PL jeszcze nie obwieścili ostatecznych wyników, a ci, którzy wygrali mają dostać powiadomienie na e-mail. Poza tym naprawdę dużo graczy otrzyma(ło) nagrody.

Opublikowano

Pewnie tak albo wogule niedadza nawe niewiadomo ktore mam miejsce ;/

Dadzą, dadzą... GAMIGO to raczej solidna firma, jeśli nie, to zgłoś Twój problem (o ile e-maila dostaniesz). Jak wyżej powiedziano, może potrwać sprawdzanie wyników. Sam z ciekawości wziąłem udział, ale myślę, że maksymalnie to ten kupon z dołu za ilość leveli może wygram, nie więcej. :D Event jak najbardziej fajny, czekam na więcej. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

jak ci niedadza to zglos to

Avaya pisala ze do niedzieli mialy dojsc

ps jak ci przyjdzie napisz domnie ;pp

Przyszło, kupon 25 euro ^^ Może nic nie wygrałeś po prostu? :p

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...